Apparaten en accessoires
Hazelnut meringue roulade
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
62.1 mg
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Vetten
32.5 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
45.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova
6u.
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Panna cotta
6u. 15min
Sago plum pudding
28u. 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Crème brûlée
7u.
Chocolate mousse
3u. 20min
Panna Cotta
6u. 15min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4u. 40min
Chocolate volcanos
55min