Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- 200 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream
- 310 g canned mandarin segments, drained
- 60 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2090.3 kJ / 497.7 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 62.1 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Yoyo slice
2h 30 min
"Little house" slice
6h 30min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Profiteroles
2h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Black forest pudding
1h 15 min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Raspberry and lemon flan
1h