Apparaten en accessoires
Lemon rasam
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh coriander leaves only18 sprigs
-
black peppercorns¼ tsp
-
canola oil30 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried red chilli1
-
fresh curry leaves10
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred2 - 3
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water280 g
-
mung dal (see Tips)45 g
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
512.2 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
454.5 kJ /
108 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
452.2 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland