
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 shallots cut in half
- 1 garlic clove
- 4 sprigs thyme, fresh leaves only
- 2 bay leaves, dried
- 340 g water
- 225 g white wine, dry
- 340 g new potatoes scrubbed
- 4 sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)
-
340
g linguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)
of 340 g andouille sausage, pre-cooked - 910 g clams cherrystone clams, scrubbed
- 910 g mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
- 115 g unsalted butter diced
- 1 lemon cut into wedges
- 1 baguette sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1319.9 kcal / 5522.4 kJ
- Eiwitten
- 87 g
- Vetten
- 60.3 g
- Koolhydraten
- 98.6 g
- Vezels
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 26.2 g
- Natrium
- 3118.8 mg