Compatibele versies
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Southwest Quinoa
40 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Lentil Salad
35 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.