Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
TM6 TM5

Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric

4.7 (42 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
  • 450 g spring carrots, peeled
  • 90 g extra virgin olive oil, divided
  • 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh
  • 200 g farro grain
  • 680 g water
  • 1 lemon
  • 60 g feta cheese
  • 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
  • ¼ tsp black pepper, ground, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1029 kJ / 246 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
6 g
Natrium
773 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten