Compatibele versies
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Green Shakshuka
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min