Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, 4-5 oz each
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed
- 3 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 lemon, zest only
- 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Broccoli Sauté
20 min
Green Bean Gremolata
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min