Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, 4-5 oz each
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed
- 3 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 lemon, zest only
- 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Rice
25min
Steamed Broccoli
25min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Steamed Asparagus
35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Green Bean Gremolata
25min
Steamed Spinach
20 min