Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, 4-5 oz each
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed
- 3 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 lemon, zest only
- 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Green Bean Gremolata
25 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Maple and Mustard Salmon
20min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Shrimp Orzo with Peas
30min