Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, 4-5 oz each
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed
- 3 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 lemon, zest only
- 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Steamed Asparagus
35 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.