Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
    1 oz
  • water
    18 oz
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    32 oz
  • shallots quartered
    4 oz
  • pancetta diced (approx. ¼ in.)
    8 oz
    8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)
  • unsalted butter
    1 oz
  • chestnuts, cooked, peeled
    7 oz
  • sweet Marsala wine
    2 oz
  • maple syrup
    1 tbsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 1674 kJ / 400 kcal
Vetten 21 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...