Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz yellow onions, halved
-
1
oz vegan butter
of 1 oz olive oil - 24 oz tomatoes, halved
- 2 ½ oz tomato paste
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
-
1
tsp dried oregano
of 1 tsp dried pizza herb mix - 17 oz water
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp vegetable stock paste, homemade - 3 ½ oz vegan cream
- 2 - 4 fresh basil leaves
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 508.3 kJ / 121.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 699.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Chickpea Ratatouille
1h
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Basil Peach Sorbet
10min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Matcha Mango and Pineapple Smoothie
15min
Vegetarian Chili
50min