Steamed Fish

Steamed Fish

4.7 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • perch fillets (approx. 200 g each), skin on
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Shaoxing rice wine
    1 Tbsp
  • spring onions cut in thin strips (4 cm)
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)
    5 g
  • water
    500 g
  • soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18.9 g
Calorieën 460 kJ / 110 kcal
Vetten 3.4 g
Koolhydraten 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...