Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Fish Fillets
25 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-fried Clams
35 min
Squid with Ginger and Soy
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Minced raw meat
35 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min