Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min