Steamed Fish
TM31 TM5 TM6

Steamed Fish

4.7 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp Shaoxing rice wine
  • 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
  • 500 g water
  • 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
460 kJ / 110 kcal
Eiwitten
18.9 g
Koolhydraten
0.7 g
Vetten
3.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten