Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Cod with citrus butter
50min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Penne with Mussels
2h 5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Steamed Salmon Parcels
55min
Pineapple Parcels
1h