Apparaten en accessoires
Homemade miso soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
982.1 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
512 kJ /
122.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Miso Soup
40 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Japanese ramen noodles
1 Std.
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 Min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Gado gado
1 Std.
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min