Apparaten en accessoires
Homemade miso soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
982.1 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
512 kJ /
122.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Couscous with Lamb and Vegetables
Geen beoordelingen
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25u.
Dashi - Japanese stock
45min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Miso Soup
40min
Homemade Soy Milk
30min
Mee Siam Kuah
1u. 5min
Singapore Curry Chicken Noodles
1u.