Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
of 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 1 garlic clove
- 30 g spring onions, white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish
-
150
g bacon cubes (2 cm)
of 150 g guanciale, cut in pieces (2 cm) - 15 g olive oil
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 25 - 30 g shiro miso paste
- 50 g milk
- 3 pinches ground black pepper
- 400 g fresh udon noodles
- water, for cooking noodles
- sesame seeds, to garnish (optioneel)
- dried chilli flakes, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 924.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Congee
1h 30 min
Chicken and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Ginger Pork
25 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Vegetable Fritters
20min
Yasai Yaki
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Baked Sushi
1 godz. 15 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Braised Yee Mee
30 min