Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
of 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 1 garlic clove
- 30 g spring onions, white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish
-
150
g bacon cubes (2 cm)
of 150 g guanciale, cut in pieces (2 cm) - 15 g olive oil
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 25 - 30 g shiro miso paste
- 50 g milk
- 3 pinches ground black pepper
- 400 g fresh udon noodles
- water, for cooking noodles
- sesame seeds, to garnish (optioneel)
- dried chilli flakes, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 924.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Ginger Pork
25 min
Gochujang seafood risotto
1h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min