Apparaten en accessoires
Seafood Congee
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
-
cooking oil20 g
-
prawn shell200 g
-
water1500 g
-
ginger, fresh15 g
-
anchovies (ikan bilis)10 g
-
short grain rice washed120 g
-
dried scallops20 g
-
blue swimmer crabs (flower crabs) cut into 54
-
lala clams1000 g
-
prawn meat300 g
-
fried shallots to garnish20 g
-
parsley leaves chopped, to garnish1 sprig
-
bird's eye chilli (chilli padi) chopped, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1085.3 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1000.3 kJ /
239.1 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
18.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
There is always Room at our Table
36 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
White Tom Yum Seafood Noodles
1u.
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Blueberry Jam
Geen beoordelingen
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Acai Nice Cream
10min
Roselle Jelly
35min
Miso Ramen
30min
Penne pasta with tuna
35min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min