Compatibele versies
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken thigh fillets
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 eggs
- 1560 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 50 g fresh ginger
- 10 g garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 300 g long grain white rice
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pandan leaves (see Tips)
- 50 g onion
- 70 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 70 g tomato, cut into wedges
- 120 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2444.4 kJ / 584.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1008.2 mg
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Pad kra pow
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min