Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g long grain rice or jasmine rice, rinsed well and drained
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp sesame oil
- 150 g chicken breast
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground white pepper, adjust to taste
- 1500 g water
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725.7 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min