Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g long grain rice or jasmine rice, rinsed well and drained
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp sesame oil
- 150 g chicken breast
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground white pepper, adjust to taste
- 1500 g water
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725.7 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hand Ripped Cabbage
20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Chicken Congee
1h 30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Rice Congee
4hod. 5min
Tomato-egg drop soup
20 min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Chicken and Chinese sausage rice
50min