Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 1 egg
- 40 g unsalted butter, room temperature
- ½ tsp sea salt
Nyonya curry chicken filling
- 1200 g chicken Marylands, skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g Nyonya spice paste
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp sea salt
- vegetable oil, to grease
- 200 g coconut milk
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1054.1 mg
Alternatieve recepten
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 Std. 15 Min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Mock Fin Soup
35min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2hod. 45min