Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 1 egg
- 40 g unsalted butter, room temperature
- ½ tsp sea salt
Nyonya curry chicken filling
- 1200 g chicken Marylands, skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g Nyonya spice paste
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp sea salt
- vegetable oil, to grease
- 200 g coconut milk
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1054.1 mg
Alternatieve recepten
Oil-free honey chicken wings
50min
Curry Chicken
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Biryani-style rice
1h 5min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1h
Pad kra pow
45min