Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 1 egg
- 40 g unsalted butter, room temperature
- ½ tsp sea salt
Nyonya curry chicken filling
- 1200 g chicken Marylands, skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g Nyonya spice paste
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp sea salt
- vegetable oil, to grease
- 200 g coconut milk
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1054.1 mg
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Pineapple tarts
1 godz. 30 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Taro bread
4h 20min
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min