Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove or 20 g brown onion
- 250 g sirloin steak or stir-fry beef, cut into strips (1 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2999.1 kJ / 716.8 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 55.6 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 349.4 mg
Alternatieve recepten
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Browning Beef Strips
15 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 Min
Browned beef cubes (well done)
15 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Mirepoix
15 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min
Harlequin custard (TM6)
15 Min
Sautéed chicken strips
15 Min