Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 40 g gochujang paste
- 20 g light soy sauce
- 1050 g water
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
- 1 tsp white sesame seeds
- 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, cut in strips
- 100 g fresh spinach leaves
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil, toasted
- 4 eggs
- 1 tbsp oil, for frying eggs
- 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3169.4 kJ / 757.5 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 76.7 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1616.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Spanish Rice
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Sichuan spaghetti
50 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min