Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino, cut in pieces (2 cm)
of Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 1 garlic clove
- 30 g spring onions, cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing
-
150
g pancetta, cubed (2 cm)
of guanciale, cubed (2 cm) - 15 g olive oil
- 1 medium egg
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 25 g white miso (or shiro miso)
- 3 pinches ground black pepper
- 800 g fresh udon noodles
- water, for cooking noodles
- sesame seeds, for garnishing (optioneel)
- dried chilli flakes, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2584.5 kJ / 617.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1151.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Lemongrass Beef Salad
30 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Bibimbap Burrito
45 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min