Compatibele versies
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baked potatoes
- 500 g potatoes, cut in wedges
- 1 tbsp honey
- 20 g oil
- ½ tsp garlic powder
- 2 - 3 pinches brown sugar
- ½ tsp salt
- 2 - 3 pinches ground white pepper
Coleslaw
- 300 g white cabbage, cut in pieces (5-6 cm)
- 30 g soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp sesame seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp sugar
Tonkatus and dressing
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 - 2 tsp wasabi paste
- 25 g rice vinegar
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonnaise
- 2 - 3 pinches sugar
- 2 - 3 pinches salt, plus ½ tsp and extra for seasoning
- 1 egg
- 60 g mineral water, sparkling
- 30 g cornflour (starch)
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 - 4 tbsp plain flour
- 4 pork chops, boneless (approx. 120 g each)
- 100 g panko breadcrumbs
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1433.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Thai burgers
30 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std. 25 Min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chutney Chicken
30 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min