Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (optioneel)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2437 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1238 mg
Alternatieve recepten
Seafood Korma
40min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Sticky Sesame Chicken
40min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Lamb Korma
4hod.
Seafood Risotto with Chorizo
1hod. 5min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min