Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)

Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)

3.9 73 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    1200 g
  • chicken wings skin on
    500 g
  • potatoes cut in pieces (1-2 cm)
    100 g
  • onions quartered
    150 g
  • carrot cut in pieces (2 cm)
    1
  • celery stalk cut in pieces (2 cm)
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • olive oil
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • white rice
    100 g
  • medium egg
    1
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1783 kJ / 424 kcal
Vetten 24 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...