Apparaten en accessoires
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
105.7 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
884.2 kJ /
211.3 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
46.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade We Trust
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hand Ripped Cabbage
20min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
Geen beoordelingen
Hakka Yam Abacus
20min
Braised Rice Wine Fish
20min
Pork Balls
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Summer seafood soup
45min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Four Heavenly Kings
Geen beoordelingen
Braised Potatoes With Mince Meat
30min