Apparaten en accessoires
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
105.7 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
884.2 kJ /
211.3 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
46.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade We Trust
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Lala Clam Soup Meehoon
1u. 15min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Prawn Glass Noodles
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1u. 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Steamed Chicken Essence
1u. 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Green Papaya Fish Soup
2u. 15min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4u. 10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Geen beoordelingen
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min