Apparaten en accessoires
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
105.7 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
884.2 kJ /
211.3 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
46.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade We Trust
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Geen beoordelingen
Vegetarian Beehoon
25min
Chinese Tea Eggs
1u.
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Geen beoordelingen
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Lemonade
5min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Curry Fish Head
Geen beoordelingen
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen
Cereal Prawns
30min