Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    1500 g
  • pearled barley rinsed
    100 g
  • bean curd sheets (soft type)
    60 g
  • pandan leaves tied into knots
    4
  • gingko nuts
    180 g
  • lump sugar
    130 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 105.7 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 884.2 kJ / 211.3 kcal
Vetten 1.4 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 46.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...