Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
-
400
g carrots, cut in
wedges that fit in feeder -
325
g courgette unpeeled, cut in
wedges that fit in feeder -
75
g apple unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g walnut, shelled
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli florets, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g white wine
- 90 g liquid vegetable stock
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 - 2 pinches fine sea salt (optioneel)
- ½ tsp ground nutmeg
- 75 g double cream
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6359.9 kJ / 1520.1 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 115.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 26.9 g
- Natrium
- 3521.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sumac-spiced Houmous
5min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Onion Tart (TM6)
1 godz.
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min