Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
-
400
g carrots, cut in
wedges that fit in feeder -
325
g courgette unpeeled, cut in
wedges that fit in feeder -
75
g apple unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g walnut, shelled
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli florets, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g white wine
- 90 g liquid vegetable stock
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 - 2 pinches fine sea salt (optioneel)
- ½ tsp ground nutmeg
- 75 g double cream
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6359.9 kJ / 1520.1 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 115.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 26.9 g
- Natrium
- 3521.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1h 15min
Chicken Provencale
1h
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Vegetable Stock Paste
50min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Sparkling Cucumber and Ginger Refresher
5min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min