Compatibele versies
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
of 4 white fish fillets, boneless, skinless - 60 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans, trimmed, halved
- 70 g mixed peppers, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 593 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chai Vanilla Mocktail
45 min
Egg White Chocolate Cake
50min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Geen beoordelingen
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Mini Fougasse
5h
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Football Cake
3 Std. 30 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min