Compatibele versies
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
of 4 white fish fillets, boneless, skinless - 60 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans, trimmed, halved
- 70 g mixed peppers, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 593 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Monkfish and prawn soup
1h
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15min
English Brunch
50min
Rice Pudding
55min
Hazelnut Hot Chocolate
1 Std. 10 Min
Panna Cotta
6h 15 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min