Risotto with Parmesan cheese
TM6 TM5 TM31

Risotto with Parmesan cheese

4.3 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 40 g butter
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1812 kJ / 433 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
63 g
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten