Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 min
Frozen fruit sorbet
5min
Ratatouille
40 min
Fruit ice cream
5min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Quiche Lorraine
50 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Potato and vegetable purée
45 min