Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- ½ vanilla bean
- 4 oz sugar
- 16 oz whipping cream
- 5 oz whole milk
- 6 egg yolks, from large eggs
Apple Tarte Tatin
- 4 oz dark brown sugar
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground ginger
-
1
oz calvados
of 1 oz brandy - 4 Fuji apples, peeled, cored and quartered
- 1 sheet puff pastry, ready-made, thawed per pkg. instructions
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741 kJ / 655 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Lemon Curd
20 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Pimento Cheese Puffs
30min
Chocolate Marquise
4h 55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min