Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 3 tsp black mustard seeds
- 250 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 dried bay leaves
- ¼ tsp ground turmeric
- 120 g tomato paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into quarters
- 1 tsp salt
- 100 g Greek-style natural yoghurt, plus extra for serving
- 200 g coconut milk
- 2500 g lamb shoulder, bone in
- water, for roasting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Tandoori chicken
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 godz.
Beef pierogi
1 godz.
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 Std. 15 Min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min