Apparaten en accessoires
Spiced lamb roast (MEATER+®)
Voorbereiding. 20min
Totaal 29u. 50min
12 portions
Ingrediënten
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
430.2 mg
Eiwitten
45.2 g
Calorieën
1625.5 kJ /
387 kcal
Vetten
22.2 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tandoori chicken
45min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1u. 15min
Tandoori chicken
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Spiced lamb roast
29u. 50min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Tandoori chicken
1u. 35min
Texas-style lovely legs
4u.
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1u. 30min
Vindaloo pork
5u. 10min
Pilaf with fragrant tarka
1u. 20min