Compatibele versies
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g raw almonds
- 30 g psyllium husks
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp sea salt
- 3 egg whites
- 30 g apple cider vinegar
- 250 g hot water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 922.4 kJ / 220.5 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 458.8 mg
Alternatieve recepten
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free sourdough bread
192hod. 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Bread
1sa 50 dk
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min