Compatibele versies
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 250.6 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Fruit coulis
10 Min