Compatibele versies
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 250.6 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Salted caramel sauce
40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Diane sauce
20 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Lemon delicious
1h 5min
Butterscotch sauce
10min
Portuguese-style custard tarts
40 Min