Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternatieve recepten
Yoghurt with apple and blueberry compote
13sa
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2u. 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min