Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternatieve recepten
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Honey sesame snaps
1 godz. 50 min
Honeycomb
1h 30min
Peanut brittle
1h 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Lemon curd (TM6)
15 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min