Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- ½ - 1 fresh long red chilli, cut into strips
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp salt
- 200 g red wine vinegar
- Voeding
- per 875 g
- Calorieën
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 246.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2421 mg
Alternatieve recepten
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Red onion relish
50min
Tomato relish
2h 10min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Chilli and apple jelly
4h 15min
Custard (TM6)
15 Min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Quick beetroot relish
40min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min