Apparaten en accessoires
NZ mustard sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
364.7 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
287.1 kJ /
68.6 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
9.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pear and ginger paste
26u. 25min
Banana bread
1u. 40min
Steamed rice
25min
Tuatua fritters
45min
Feijoa crumble slice
1u. 5min
No fail mash potato
20min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1u. 45min
Lolly cake
4u. 5min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Chewy chocolate brownies
35min