Apparaten en accessoires
Savoury potato bundt
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
16 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter for greasing
-
breadcrumbs for coating2 tbsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
fresh parsley leaves only (see Tips)2 sprigs
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)1000 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
bacon cut into small pieces (5 mm)200 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
dried oregano (see Tips)1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
549.1 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
529.2 kJ /
126 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nice bundt
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Beetroot soup with herb dumplings
1u. 10min
Pumpkin tart
2u. 15min
Milk tart
3u.
Pumpkin fritters
35min
Easy brioche
1u. 50min
Sultana, apple and custard scrolls
4u. 30min
Pull-apart sunshine bread
40min
Steamed ginger puddings
40min
Classic Flammkuchen
1u.
Coconut and Apple Crumble
45min
Basic bread
1u. 35min