Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 867.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Fish pie
1h 15min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Open fish burgers
1h
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Salmon and fennel risotto
30min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min