
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli trimmed
- 1 tbsp pickled capers drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 5 sprigs fresh basil leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 437.6 kcal / 1837.7 kJ
- Eiwitten
- 24.7 g
- Vetten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vezels
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Natrium
- 867.8 mg