Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 867.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Filo spinach slice
55 min
Fish pie
1sa 15 dk
Spiced lamb pie
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Salmon en croute
50 Min
Salmon filo spiral
1h 10 min.
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min