Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Parsnip and bean mash
25min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min