Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
White fish and lemon risotto
30min
Salmon niçoise salad
35min
Pear and peach crumble
50 min
Salmon and fennel risotto
30min
Coconut turmeric fish curry
40min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Pork meatballs with couscous
50 min