Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Roast beef and mushroom pizza
1hod. 40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Steamed fish with green mash
50 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min