Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 753.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Steamed fish with green mash
50min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn and saffron risotto
30min
Fish pie
1 Std. 15 Min