Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Labne
- 1000 g Greek-style natural yoghurt
Gingernut base
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g gingernut biscuits, broken into pieces
- 80 g shredded coconut
Labne filling
- 250 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp gelatine powder
- 60 g icing sugar
Mango topping
- 300 g frozen mango, cut into pieces
- 2 tbsp caster sugar
- 125 g water
- 3 tsp gelatine powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273.8 kJ / 303.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 105.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Vitality truffles
25min
Apricot Danish slice
40 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Raspberry chiffon cake
5óra 15p
Ricotta fruit tart
1h 30min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min