Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Labne
- 1000 g Greek-style natural yoghurt
Gingernut base
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g gingernut biscuits, broken into pieces
- 80 g shredded coconut
Labne filling
- 250 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp gelatine powder
- 60 g icing sugar
Mango topping
- 300 g frozen mango, cut into pieces
- 2 tbsp caster sugar
- 125 g water
- 3 tsp gelatine powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273.8 kJ / 303.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 105.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon cake
2h
Bread pastry
55min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Jam and coconut tarts
1 Std. 10 Min
Scroll bundt cake
2 godz. 40 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Cheesecakes in jars
4 Std.
White chocolate mousse cups
3h 35min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min