Gluten free lemon tart

Gluten free lemon tart

4.2 46 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 25min
6 portions

Ingrediënten

Crust
  • blanched almonds
    30 g
  • coconut oil
    100 g
  • pure maple syrup
    90 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut flour
    90 g
  • salt
    ¼ tsp
  • gluten free baking powder (see Tips)
    ½ tsp
Filling
  • unsalted butter
    110 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    150 g
  • lemon juice (approx. 3 lemons)
    100 g
  • orange juice (approx. 1 large orange)
    50 g
  • whipped cream to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 294.2 mg
Eiwitten 10.7 g
Calorieën 2428.7 kJ / 578.2 kcal
Vetten 39.7 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 26.9 g
Koolhydraten 46.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...