Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crust
- 30 g blanched almonds
- 100 g coconut oil
- 90 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 90 g coconut flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Filling
- 110 g unsalted butter
- 4 eggs
- 150 g caster sugar
- 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
- whipped cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428.7 kJ / 578.2 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 26.9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 294.2 mg
Alternatieve recepten
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free hot cross buns
3hod. 25min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Orange and almond cake
2h 20 min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h