Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 180 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 30 g white sesame seeds
- 100 g blanched almonds
- 150 g caster sugar
- 3 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 180 g black tahini (see Tips)
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
Ganache
- 200 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2958.3 kJ / 704.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 57.4 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 200.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free carrot and almond cake
2sa 30 dk
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 dk
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Gluten free lamingtons
1sa 30 dk
Mint choc chip ice cream
4h 15min
Gluten-free goodness pastry
1h
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free chocolate brownie
45 dk
Almond and blueberry breakfast muffins
50min