Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 180 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 30 g white sesame seeds
- 100 g blanched almonds
- 150 g caster sugar
- 3 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 180 g black tahini (see Tips)
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
Ganache
- 200 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2958.3 kJ / 704.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 57.4 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 200.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free pizza base
35 dk
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Quinoa ANZAC biscuits
1sa
Gluten free plain flour
5 dk
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free gingerbread cookies
2hod. 35min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free flour mix
10 dk
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2sa 30 dk