Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cherry Filling
- 40 g cornflour
- 120 g water
-
1000
g frozen pitted cherries
of 1000 g fresh cherries, pitted - 150 g jam sugar
- 30 g lemon juice
- ½ tsp almond extract
Almond Shortcrust Pastry
- 125 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp vanilla bean paste
- ½ tsp almond extract
- 50 g caster sugar
- 1 medium egg
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g ground almonds
Assembly
- 1 medium egg, beaten
Crème Anglaise
- 250 g whole milk
- 1 ½ tsp vanilla bean paste
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 10 g cornflour
- 10 g plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2262 kJ / 540.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 76.2 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 40.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Black Forest Gateau
45 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Frangipane Cake
1h 45min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40 min
Christmas Gingerbread (Poland)
1h 25min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Calzone Napoletano
1h 40min
Honey Parmesan Parsnips
50min