Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
8
oz walnuts, whole
of 8 oz hazelnuts, without skin - 8 oz sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 oz dark raisins
Dough
- 2 oz whole milk
- 1 tsp active dry yeast
- 8 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 2 ½ oz sour cream
- 1 ½ oz sugar
- 1 egg yolk, from large egg
- 17 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp salt
- 6 oz apricot jam, divided
- 5 oz dark chocolate chips
- 2 oz unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1410 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 48 mg
Alternatieve recepten
Vanilla Ice Cream
12sa
Apple Cake
1 Std.
Lemon Pound Cake
2h
Lemon Pudding Souffles
40min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 Min
Rugalach
1h 55 min
Classic Zabaglione
15 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4hod. 50min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Layered Caramel Flan
6 Std.