Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduja Cake
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g blanched hazelnuts
- 80 g cornflakes, gluten free
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- ½ tsp fine sea salt
- 6 large eggs, separated
- 200 g caster sugar
- 4 Tbsp almond liqueur
Ganache
- 300 g double cream
- 200 g hazelnut chocolate spread
- 160 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 40 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3219.7 kJ / 769.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Verzadigd vet
- 30.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 340.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 phút
Shiitake Teriyaki Dippers
45 phút
Smores Cupcakes
1 Std. 40 Min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Lime and Lemonade
5 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 phút
Noodle Soup
35 phút
Hot Chocolate Bombs
1h
Fruit Ice Cream
5 Min
Berry Foam
10 Min