Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduja Cake
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g blanched hazelnuts
- 80 g cornflakes, gluten free
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- ½ tsp fine sea salt
- 6 large eggs, separated
- 200 g caster sugar
- 4 Tbsp almond liqueur
Ganache
- 300 g double cream
- 200 g hazelnut chocolate spread
- 160 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 40 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3219.7 kJ / 769.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Verzadigd vet
- 30.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 340.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Tiramisu
5h 20 min
Tarte Tatin
1h
Nut Bread
1h 20min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Praline Cheesecake
4 godz. 10 min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Neapolitan Pizza
9u.
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min