Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduja Cake
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g blanched hazelnuts
- 80 g cornflakes, gluten free
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- ½ tsp fine sea salt
- 6 large eggs, separated
- 200 g caster sugar
- 4 Tbsp almond liqueur
Ganache
- 300 g double cream
- 200 g hazelnut chocolate spread
- 160 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 40 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3219.7 kJ / 769.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Verzadigd vet
- 30.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 340.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Geen beoordelingen
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Apple cake
1h
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Classic Banana Bread
1h 25 min
Apple Crumble Cake
1h 10 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10 min
Chocolate Guinness® Cake
2u. 5min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h