Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 80 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 50 g granulated sugar
- 420 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp ground cardamom
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 100 g unsalted butter, soft
- 60 g granulated sugar
- 3 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cardamom
Glaze
- 1 medium egg
- 1 Tbsp milk
- 1 - 1 ½ Tbsp pearl sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 953 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
3 godz.
Palmiers Two Ways
1h 40min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Pizza Dough
1h
Tomato Focaccia
3 godz.
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2h
Onion Focaccia
3h 20min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min