Apparaten en accessoires
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
472 kJ /
113 kcal
Vetten
4.3 g
Koolhydraten
15.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet
80 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Frangipane Cake
1u. 45min
Pear Frangipane
1u. 30min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2u. 30min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1u. 25min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Rye Bread Rolls- Bürli
12u.
Persian Love Cake
1u. 15min
Walnut Bread
2u. 45min
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min
Amaretti
35min
Coffee and Walnut Cake
1u. 10min
Apple Crumble Cake
1u. 10min