Apparaten en accessoires
Pecan and Cranberry Rye Bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
14 slices
Ingrediënten
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
274 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min
Apple Crumble Cake
1u. 10min
Sonja's Bread
3u. 10min
Rye Bread Rolls
4u.
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
German Bread
4u. 15min
Walnut Bread
2u. 45min
Five-seed bread
1u. 50min
Rye Flatbreads
2u. 10min
Cranberry Orange Scones
30min
Seeded bread loaf
3u. 20min