Apparaten en accessoires
Pecan and Cranberry Rye Bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
14 slices
Ingrediënten
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
274 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Five-seed bread
1h 50min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Five-seed bread
1h 50min
Spelt Bread
1h 45min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Cranberry Orange Scones
30min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Walnut Bread
2h 45min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Sonja's Bread
3h 10min
Classic Wholemeal
2h 40min