Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Low Carb Breakfast Frittata
40min
Ginger Sparkler
40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Beetroot Salad
10min
Avocado and Basil Dressing
10min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min