Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Veggie 'Burritos'
20min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Honey Parmesan Parsnips
50min