Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Cranberry Sauce
1h
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Coconut Creamed Kale
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min