Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed fresh herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
- 500 g water
- 900 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 110 g shallots, halved
-
220
g pancetta, diced (approx. 5 mm)
of 220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm) - 30 g unsalted butter, diced
- 200 g cooked chestnuts, peeled
- 60 g sweet Marsala wine
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Kedgeree
45 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Green Salsa Chicken with Cactus
40 min
Mashed Potatoes
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min