Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 Tbsp fine sea salt, plus ½ tsp
- 800 g asparagus, lower stems peeled
- 1 fresh chilli, halved, deseeded
- 100 g red onions, quartered
- 30 g sunflower oil
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lime juice
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g ripe mangoes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g curly endive, cut in pieces (5 cm)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
-
160
g smoked goose breast, skin on, sliced (5 mm)
of 160 g smoked turkey breast, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1332 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Mediterranean Salad
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min