Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 Tbsp fine sea salt, plus ½ tsp
- 800 g asparagus, lower stems peeled
- 1 fresh chilli, halved, deseeded
- 100 g red onions, quartered
- 30 g sunflower oil
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lime juice
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g ripe mangoes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g curly endive, cut in pieces (5 cm)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
-
160
g smoked goose breast, skin on, sliced (5 mm)
of 160 g smoked turkey breast, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1332 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Mint Courgettes
30min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min