Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1073 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Baba Ganoush
1h
Guacamole
5min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Houmous
13 Std. 30 Min