Tabbouleh-stuffed Peppers

Tabbouleh-stuffed Peppers

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 pieces

Ingrediënten

  • bulgur wheat (see tip)
    70 g
  • water boiling
    120 g
  • mixed peppers
    4
  • spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
    2
  • fresh mint leaves
    10 g
  • fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • ripe tomatoes quartered, deseeded
    200 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • lemon finely grated zest and 30 g juice
    1
  • baharat spice mix (optioneel) (see tip)
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cucumber diced (5 mm)
    100 g
  • pomegranate seeds (optioneel)
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 5 g
Calorieën 1073 kJ / 258 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...