Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oil
of 20 g olive oil - 200 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 1166 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Caramelised Onions (200 g)
40 min