Compatibele versies
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Orange Roast Chicken
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in
- 6 garlic cloves
- 1 Tbsp coriander seeds
- ½ Tbsp cumin seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice, freshly squeezed
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice with Raisins
- 1 Tbsp flaked almonds
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2801 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min